1. Valokuvaus surupäivään

Surun kohdatessa valokuvaus on asia, jota ei hautajaispäivänä kannata jättää omille harteille. Anna valokuvaus ammattilaisen hoidettavaksi. Porin Valokuvauspalvelu tekee ammattitaitoiset, kauniit ja tilaisuuden arvon mukaiset valokuvaukset hautajaispäivänä säähän ja paikkaan katsomatta. Porin Valokuvauspalvelulla on pitkän ajan kokemus hautajaispäivien kuvauksista.

Hautajaiskuvaus

2. Kysy meitä kuvaamaan:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Porin Valokuvauspalvelu
Palvolantie 11
28300 PORI

Y-tunnus: 1824246-2
Puh: 0407015206

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Porin Valokuvauspalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

  • Ammattitaitoinen, huomaamaton ja asiallinen.
  • Laadukkaat kuvat. 
  • Palvelemme Satakunnan alueella. 
  • Dokumentointi tilaisuuden kulusta & jäähyväisistä arkun luona. 
  • Kuvaus räätälöidään aina tilaisuuden tarpeiden mukaan. 
  • Ota yhteyttä ja kysy lisää.